Nieuws

Categorieën

Ontbijtbijeenkomst Bible League

Dit ontbijt wordt georganiseerd door Bible League. Deze internationale organisatie die ruim75 jaar bestaat is gericht op de verspreiding van Gods Woord in de wereld. ( in 2014 ruim een miljoen exemplaren) Tijdens de bijeenkomst (die begint om 7 uur en zal duren tot ca 9 uur) zal kort iets worden verteld over het werk van Bible League en proberen we via een live verbinding een kijkje te geven in wat elders in de wereld gebeurt.

We nodigen u uit op 13 april onze gast te zijn op de ontbijtbijeenkomst in Zwartebroek. Het is de moeite waard! U krijgt een beeld van het project Adopt a School in Zuid Afrika middels een Skype verbinding.

'Ga dus op weg en maak alle volken tot mijn leerlingen...' (Matt 28:19)
Als christen ondernemers nemen we onze taken serieus. Ook in het uitvoeren van ons vak doen we onze best om deze taak ook als christen uit te voeren. Een langdurig leerproces.

Los van de dagelijkse praktijk hebben we allemaal een opdracht van Jezus zelf gekregen om ons in te spannen om ervoor te zorgen dat iedereen op de wereld met Jezus in aanraking kan komen. Gelukkig zijn er organisaties die deze taak op zich nemen. Wel is het van belang dat we dit steunen; op die manier geven we ook gehoor aan de oproep uit Mattheus.

Daarom organiseren we een ondernemers bijeenkomst op 13 april a.s. voor ondernemers uit regio Terschuur/Zwartebroek !
Dit ontbijt wordt georganiseerd door Bible League. Deze internationale organisatie die ruim75 jaar bestaat is gericht op de verspreiding van Gods Woord in de wereld. ( in 2014 ruim een miljoen exemplaren) Tijdens de bijeenkomst (die begint om 7 uur en zal duren tot ca 9 uur) zal kort iets worden verteld over het werk van Bible League en proberen we via een live verbinding een kijkje te geven in wat elders in de wereld gebeurt.

We hopen van harte dat de verspreiding van Gods Woord in de wereld u motiveert om van de partij te zijn en uw werkdag samen met ons te beginnen. Zet u het direct in uw agenda? Daarnaast willen we u ook van harte uitnodigen een ondernemer als introducee mee te nemen.
Namens Bible League, Klaas Nanninga, Ermelo.

Dit initiatief wordt van harte ondersteund door John Dokter, Gert van Putten en Henk Veluw.
Alles op een rij:
Datum: 13 april 2016.
Tijden: 7 - 9.30 uur.
Plaats: Dorpshuis en Zalencentrum "De Belleman" Eendrachtstraat 97, 3785 KT
Zwartebroek Telefoon: 0342 462 077
Aanmelden: Via mail naar knanninga@bibleleague.nl: liefst per omgaande.

Omdat we een fijne groep willen samenstellen is het van belang dat een aanmelding ook betekent dat u komt. Om te voorkomen dat we onnodig veel eten hebben voorbereid