Nieuws

Categorieën

Nieuwe bestuursleden

Bij de Algemene Ledenvergadering in de Belleman op woensdag 19 april 2017 hebben we afscheid genomen van (medeoprichter en) secretaris Gert van de Pol en bestuurslid George van Moolenbroek sr.

Na maar liefst 11 jaar trouwe dienst gaf Gert van de Pol (Van de Pol Dienstverlening B.V.) de taak Secretaris door aan Inge van Maanen (Administratiekantoor I. van Maanen). Ook George van Moolenbroek sr. (Autorijschool Sjors) trad af als bestuurslid na 7 jaar en werd opgevolgd door Jan van de Pol (Van de Pol Electrotechniek).

Wij danken Gert en George voor hun inzet de afgelopen jaren en wensen hen goede zaken toe! Ook wensen wij de nieuwe bestuursleden veel succes. Uiteraard niet te vergeten ook een dankwoord aan Sander van Bunt welke ook maar liefst 11 jaar secretariële taken alsmede administratieve ondersteuning voor zijn rekening heeft genomen.

Na het formele gedeelte werden we bijgestaan door Jan-Willem en Peter van Brouwerij Smaak uit Barneveld. Tussen de geuren van hop, mout en sterke verhalen werden de leden van de TIK verwend met een 8-tal smaakvolle bieren.

In de loop van het jaar staan er weer een aantal mooie activiteiten op de agenda.